13 november 2024

GLOBE Regional Meeting and Training 2024 Ljubljana

Datum: 13 – 15 november 2024

Locatie: Ljubljana – Slovenië

Voertaal: Engels

De GLOBE Regional Meeting and Training 2024

Jaarlijks vindt er een regionale bijeenkomst en training plaats, dit jaar in Ljubljana, Slovenië! Hier komen docenten, trainers, partners en onderzoekers bij elkaar voor leuke GLOBE activiteiten en discussies. Tijdens drie inspirerende dagen zullen de deelnemers verschillende workshops bijwonen en een school bezoeken. Zeker voor docenten zijn het leerzame en inspirerende dagen over hoe je GLOBE kunt inzetten. 

 

"A great oppertunity to meet face-to-face with other members of the GLOBE community. This autumn we are looking forward to meeting you in person in Ljubljana, Slovenia!
GLOBE Slovenia

Het programma

Uitgebreide informatie over het programma wordt later bekent. Maar er is al een conceptversie bekend. Bekijk de eventpagina voor meer informatie. Hieronder alvast een samenvatting

  • 13 nov. Introductiedag – GLOBE markt, netwerking, workshop en een culturele avond. 
  • 19 okt. GLOBE Training en workshops
  • 20 okt. Schoolbezoek en aflsuiting

Registratie

De registratie is open! De prijs voor GLOBE leden is 165 euro, waar deelname, materialen, maaltijden (lunch en koffiepauzes), vervoer naar locaties al onder vallen! Er is een speciaal hotel geregeld voor GLOBE leden die geboekt kan worden. Check alles op de eventpagina.

De deadline voor registratie is 10 oktober