GLOBE scholen met korting naar Climate Planet!

GLOBE scholen met korting naar Climate Planet!

GLOBE scholen met korting naar Climate Planet!

Gepubliceerd op 13 September 2018

Van 6 oktober tot en met 3 november staat op het Jaarbeursplein in Utrecht een ruim 20 meter hoge wereldbol (vergelijkbaar met 6 etages): Climate Planet.

De succesvolle internationale Climate Planet komt voor het eerst naar Nederland! Naar verwachting zullen 40.000 bezoekers zich in de 360 graden film laten meenemen op een ruimtereis van de Big Bang tot in de verre toekomst.  GLOBE werkt samen met Climate Planet omdat wij hetzelfde doel hebben: het inzichtelijk maken van klimaatverandering voor jongeren en inspiratie bieden voor een duurzame toekomst.

Programma voor scholen
Voor scholieren is er een speciaal programma. Zij zijn immers de vormgevers van een duurzame toekomst.
Interesse? Kom tussen 6 oktober en 3 november een bezoek brengen aan Climate Planet met jouw klas! Meer informatie over het programma en om je in te schrijven vind je hier.

Korting voor GLOBE scholen
Vanwege de speciale samenwerking tussen GLOBE en Climate Planet bestaat er een gunstige kortingsactie voor alle GLOBE scholieren. Alle Nederlandse GLOBE scholen zijn bekend bij de organisatie van Climate Planet. Zij ontvangen automatisch 2,50 korting op deelname aan het verdiepende scholierenprogramma.
Nog geen lid?
Lees meer over de voordelen van het GLOBE lidmaatschap…

Organisatie
Climate Planet is een initiatief van Utrecht4GlobalGoals  in samenwerking met de Gemeente Utrecht. Gezamenlijk organiseren zij een maand lang allerlei duurzame activiteiten . Ook werkt Climate Planet samen met GLOBE. Zo worden de apps van GLOBE (zoals GLOBE Observer en de GrowApp) onder de aandacht gebracht. Dankzij een zinderende bundeling van Utrechtse krachten, van bedrijfsleven tot overheid, presenteert Utrecht4GlobalGoals aan alle inwoners dit ongekend indrukwekkende beeld van de aarde.

Comments are closed.