GLOBE dag

Jaarlijkse GLOBE dag

Elk voorjaar vindt op één van de deelnemende wetenschappelijke instituten de GLOBE dag plaats. Op die dag kunnen docenten en wetenschappers elkaar ontmoeten. De wetenschappers zullen meer uitleggen over hun onderzoeksprojecten, zodat iedereen de praktische handvaten heeft om met GLOBE aan de slag te gaan. 

Ook is deze dag de aftrap van het meetseizoen van het voorjaar! De voorjaarscampagne is een periode van actuele activiteiten en uitwisseling. Deze campagne wordt aan het einde van het schooljaar afgesloten met de Science Fair in Wageningen, waar de leerlingen hun meetresultaten kunnen presenteren.

Meedoen aan de GLOBE dag

Voor wie?

Wie kan meedoen aan de GLOBE dag?

Wie kan meedoen aan de GLOBE dag?

De GLOBE dag is voor docenten die op een school werken die lid is van GLOBE. Afhankelijk van de drukte kunnen er ook leerlingen aan meedoen.
Lid worden

Wanneer?

Wanneer vindt de volgende editie plaats?

Wanneer vindt de volgende editie plaats?

De volgende GLOBE dag zal plaatsvinden op 10 maart 2023 op het KNMI
Bekijk de bijeenkomst

Waarom?

Waarom zou je meedoen aan de GLOBE dag?

Waarom zou je meedoen aan de GLOBE dag?

Kom naar de GLOBE dag om klaar te zijn voor het komende meetseizoen waarin we allerlei leuke en actuele activiteiten organiseren voor leerlingen en docenten.
Bekijk voorjaarscampagne

Programma

Op het programma staan zowel bestaande als nieuwe projecten. Je kunt rekenen op workshops voor beginners, maar ook voor ervaren docenten. Je kunt op het instituut rondkijken en maakt kennis met andere gelijkgestemde docenten en wetenschappers tijdens het programma, de lunch en de borrel!

Meedoen

Meedoen met de GLOBE dag betekent dat je één dag vrij moet houden in je agenda en je direct moet aanmelden als de inschrijving opent! Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van het programma en andere updates. 
Meedoen is alleen mogelijk voor scholen die lid zijn van GLOBE.

Sfeerimpressie eerdere GLOBE dagen

Nieuws

Het laatste nieuws