Leerlingen Helen Parkhurst winnen Virtual Science Symposium!

Leerlingen van het Helen Parkhurst in Almere zijn afgelopen vrijdag door het internationale GLOBE programma geselecteerd als winnaars van het jaarlijkse Virtual Science Symposium. Zij krijgen financiële ondersteuning om naar de GLOBE Learning Expedition in Ierland te komen in juli. Daar presenteren zij hun onderzoek over de invloed van vuurwerk op de aersolen concentratie in de lucht aan een internationaal publiek van leerlingen, docenten en wetenschappers.

Eerder presenteerden de leerlingen hun onderzoek aan docenten op de nationale GLOBE-dag 2018 op de WUR.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”16px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2206″ img_size=”large”][vc_empty_space height=”16px”][/vc_column][/vc_row]Ook naar de GLOBE Learning Expedition?
Leerlingen en docenten van GLOBE scholen zijn van harte welkom op de GLOBE Learning Expedition. Er zijn nog maar enkele plekken en de kosten voor deelname zijn voor de school.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerd nieuws