Online GLOBE bijeenkomst voor Europese landen [5-7 oktober]

 

Van 5 tot en met 7 oktober 2021 organiseert the GLOBE Regional Office weer de GLOBE bijeenkomst voor Europese landen. Gedurende deze week komen docenten en leerlingen van GLOBE scholen en wetenschappers uit heel Europa en Eurazië in de middag bijeen om hun ervaringen uit te wisselen. Normaliter is de Meeting in één van de deelnemende Europese landen, maar dit jaar zal dit nogmaals online plaatsvinden i.v.m. Covid-19. Erg jammer dat we elkaar niet allemaal fysiek kunnen zien, maar hierdoor is de week wel erg makkelijk toegankelijk.

Registratie is gratis en kan tot uiterlijk 26 september!

Presentaties indienen

Tijdens het evenement kunnen ook presentaties gegeven worden, om met elkaar te delen wat er gebeurt in de landen aangesloten bij GLOBE Europe & Eurasia! Hiervoor moet de presentatie voor 15 juli worden geupload (enkele richtlijnen), en vervolgens online gegeven worden in één van de middagen van 5, 6 of 7 oktober.

Leerlingvideo’s indienen

Voor het evenement kunnen leerlingen ook video’s van 1 minuut opsturen in het thema “GLOBE for tomorrow: We are Climate Change Generation” (meer richtlijnen en tips). Dit kan zowel in Engels als ook in het Nederlands. Iedere leerling die een video opstuurt, krijgt een GLOBE certificaat!

Gerelateerd nieuws